Iniciar Sesión
Crear una cuenta

Job description

 
Lo sentimos, esta vacante ya no está disponible. Por favor, visita nuestra web para encontrar puestos similares, o contacta con nosotros si tienes alguna duda. ¡Gracias!

Tècnic/a de Sistemes


Ubicación: Terrassa, Spain

Departamento: IT & E-Commerce

Salario: Salario competitivo

Organización

Empresa líder en el sector de la restauració i menjar ràpid a Catalunya. Amb més de 50 establiments repartits entre Catalunya i Andorra; diferenciant-se de la competència per la qualitat dels productes que serveix, la qualitat del servei que ofereix i la qualitat dels espais.

Empleo

Com a tècnic/a de sistemes les teves principals funcions seran:

-Realització de tasques d’administració de Sistemes (xarxes, administració usuaris, actualitzacions, BBDD (SQL Server), serveis de fitxers, servidors web, backups, etc.)
-Supervisar la infraestructura informàtica amb l’objectiu de garantir-ne el funcionament.
-Col·laborar en el disseny de l’estructura de xarxes dels locals seguint els terminis establerts i garantint la seva qualitat.
-Elaborar procediments/protocols sobre la infraestructura.
- Donar suport de segona línia a usuaris, sobre incidències escalades des de l'àrea de suport.
- Analitzar incidències i consultes que es produceixen a l'àrea per detectar possibles problemes existents i buscar solucions i canvis en processos, equips o sistemes.

Requisitos

2-3 anys d’experiència en:
1.Administració de xarxes informàtiques: Tecnologia de xarxa marca HP i Dell, Gestió de VLANs, Configuració a nivell de capa 2 i 3, Next generation firewalls Fortinet (regles d'accés, IPS, Appcontrol...)
2.Administració de sistemes Microsoft: Active directory + DNS, Serveis d'arxius, Serveis d'impressió, Serveis de desplegament de Windows,
3.Bases de dades Microsoft SQL Server: Desplegament i actualitzacions, backups i plans de manteniment, Troubleshooting, Gestió de permisos

Oferta

-Contracte Indefinit.
-Salari Competitiu d'acord amb l'experiència del candidat.
-Bon Ambient de treball.
-Horari Flexible.


Solicitud

Xavi Almirall
xalmirall@talentsearchpeople.com
93 231 00 00. Ext. 160TALENT SEARCH PEOPLE S.L.
Placement agency Nº 9900000357
Ver ofertas